Bald Wild Hunt Poland

€600,00
No information found
large hunting field:
kind of hunt:
black wild slope:
culling red deer:
grade roe deer:
grade fallow deer:
night:
reserved for guest hunters:
| Robert 06-02-2017 07:34

Op 19 december 2014 ben ik samen met mijn jachtmaat afgereisd naar Polen. Bij jachtinpolen.com had ik via Bert Beuvink, onze gastheer deze reis geboekt. We werden hartelijk en gastvrij ontvangen door Bert en zijn vrouw en er volgde, na een heerlijke maaltijd, een gedegen uitleg over de jacht. Dit maakte al meteen een goede indruk op ons, we merkten dat de jachtopzieners ter plekke ook erg serieus en bekwaam waren met vooral grote zorg voor hun veld. Deze mentaliteit sprak ons aan.
Er volgde drie fantastische jachtdagen waarin we vooral kaalwild jaagde, mijn jachtmaat en ik schoten enkele mooie stukken reewild en enkele hindes.
De laatste jachtochtend, na een vroege aanzit, verplaatste mijn jachtbegeleider Hubert en ik zich na enkele uren te hebben gezeten naar een veld gelegen tussen de bossen. Daar stond een roedel herten, ik had nog nooit zo iets gezien....mijn adem stokte .....mijn begleider gaf aan dat ik er een kon oogsten.
langzaam bewoog ik naar de bosrand, de wind stond gunstig...ik selecteerde dit hert ...van 4,5 kg......zocht het blad ....het schot klonk, het hert draaide nog een keer naar de andere kant en viel ter plekke....ongelooflijk...om dit mee te maken..Hubert feliciteerde me ...en ik ontweide het hert.
Bert was ook zeer tevreden over de selectie en enthousiast over dit resultaat...een moment in het leven van een jager om nooit te vergeten...wat een mooi beest ....Polen wat een land, mooie mensen, mooi jachtveld, goede begeleiding en een geweldige gastheer....volgend jaar weer ?....ja want ik kom graag terug, daar waar natuur en mensen een zijn en waar professioneel beheer en goede begeleiding eerste prioriteit zijn.
elke keer als ik het gewei zie hangen ..ben ik even terug in Polen...
Robert

5 stars based on 1 reviews